ЛЕСТВИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

† Смоленски епископ НЕСТОР
ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

Написано от дякон Владислав Граматик
РАЗМИШЛЕНИЯ

РАЗМИШЛЕНИЯ

Св. Николай Велимирович
ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

+ Левкийски епископ ПАРТЕНИЙ
СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

Д-р Десислава Панайотова
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. Варна

11 август 2017 19:55, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Митрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. Варна

На 11 август 2017 г. по повод 138-годишнината от създаването на Военноморските сили на Република България се проведе церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили, на която бяха наградени заслужили военни и цивилни служители.

На церемонията присъстваха Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан, народният представител и председателят на Комисията по отбрана генерал от запаса Константин Попов, областният управител на Област Варна г-н Стоян Пасев, г-н Коста Базитов – заместник-кмет на Община Варна, които произнесоха кратки поздравителни слова.

Чрез обявяване на заповеди от областния управител на Област Варна г-н Стоян Пасев и от кмета на Община Варна г-н Иван Портних, бяха наградени военнослужещи и цивилни служители на ВМС за отлично изпълнение на функционалните задължения и по случай 138-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България. Наградени поради постигнати високи резултати в тактическата и бойна подготовка и в поддържането на материалната база бяха 19 военнослужещи и цивилни служители, които получиха грамоти и предметни награди от командира на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев.

Контраадмирал Митко Петев удостои и с Адмиралтейска грамота областния управител, кмета, в лицето на г-н Коста Базитов и Негово Високопреосвещенство. От своя страна Архиереят подари икона на Божията Майка.

Източник: Български Военноморски Сили - www.navy.mod.bg/

Снимки: Екип на Варненска и Великопреславска света митрополия

Снимки

Митрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. ВарнаМитрополит Йоан присъства на церемония в сградата на Щаба на Военноморските сили - гр. Варна
« предишна новинаследваща новина »