ЛЕСТВИЦА

ЕНЬОВДЕН

ЕНЬОВДЕН

Свещ. Ангел ВЕЛИЧКОВ
СЛУЖЕНИЕТО НА МИРЯНИТЕ ПРЕЗ ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК

СЛУЖЕНИЕТО НА МИРЯНИТЕ ПРЕЗ ДВАДЕСЕТ И ПЪРВИ ВЕК

Митрополит на САЩ, Канада и Австралия ЙОСИФ
ЗА МОЛИТВАТА

ЗА МОЛИТВАТА

Св. праведен Йоан Кронщадски
БОГ Е РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАЩ

БОГ Е РЕАЛНО СЪЩЕСТВУВАЩ

Прот. АНДРЕЙ ТКАЧОВ
РАЗМИШЛЕНИЯ

РАЗМИШЛЕНИЯ

Св. Николай Велимирович
ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

+ Левкийски епископ ПАРТЕНИЙ
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Откриване на Строителна изложба Варна 2017

25 октомври 2017 18:54, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Откриване на Строителна изложба Варна 2017

На 25 октомври 2017 г., с благословението на Негово Високопреосвещенство митрополит Йоан, ставр. ик. Димитър Стоев, протосингел на Варненска и Великопреславска света митрополия присъства на традиционната Строителна изложба и тържественото връчване на годишните награди за строителство и реконструкция от XVI подред конкурс "Златен отвес".

Отец Димитър Стоев огласи поздравително слово от Негово Високопреосвещенство към председателя на Камарата на строителите в България – Областно представителство - Варна инж. Христо Димитров и всички представители на строителния бизнес.

В словото архиереят се обръща към присъстващите с думите: „Служението и призванието, което носите в сърцата си, не е леко, но всяко проявено човешко старание към добродетелност и трудолюбие е възнаграждавано от Бога. Сърцеведецът Бог знае от какво се нуждаем. Той винаги е близо до човека.“

Събитието се проведе в навечерието на светлия празник на Христовия воин и великомъченик Димитрий Мироточиви, на чийто ден строителите честват своя празник.

Снимки и текст: Георги Великов

Снимки

Откриване на Строителна изложба Варна 2017Откриване на Строителна изложба Варна 2017Откриване на Строителна изложба Варна 2017Откриване на Строителна изложба Варна 2017Откриване на Строителна изложба Варна 2017
« предишна новинаследваща новина »