ЛЕСТВИЦА

ВЪЗНЕСЕНА ОТ ГРОБА НА НЕБЕТО

ВЪЗНЕСЕНА ОТ ГРОБА НА НЕБЕТО

Св. Григорий Палама
Да се научим на мълчание

Да се научим на мълчание

Игумен Нектарий (Морозов)
Да станеш Йоанов

Да станеш Йоанов

Пенка Христова
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Български ученици и родители в катедралата ни в Ню Йорк, САЩ

31 януари 2018 09:59, Митрополия на САЩ, Канада и Австралия
Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“

Практически урок за запознаване на ученици с Библията и православието се проведе в българската катедрала "Св. Св. Кирил и Методий" в Ню Йорк, САЩ.

С благословението на Негово Високопреосвещенство митрополита на САЩ, Канада и Австралия Йосиф скъпи гости в храма бяха ученици, учители и родители от българското училище „Христо Ботев” в Ню Йорк. Благодарение на доброто сътрудничество между Българската православна църква и българското училище, уроците по литература за Стар и Нов завет от учебната програма на 8-ми и 9-ти клас бяха допълнени с информация и разяснения от отец Петър Тотев и с дух от атмосферата на храма. Учениците получиха и възможността да разлистят Свещеното Писание и да се запознаят с неговите части, послания и език. В интересна и полезна беседа след урока отец Петър отговори на въпросите на деца, родители и учители и ги покани на редовните неделни литургии в българската катедрала "Св. Св. Кирил и Методий" в Ню Йорк, САЩ.

Снимки: Българско училище "Христо Ботев", Ню Йорк, САЩ

Снимки

Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“Практически урок за Библията бе изнесен в българската православна катедрала в Ню Йорк „Св. Св. Кирил и Методий“
« предишна новинаследваща новина »