ЛЕСТВИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

† Смоленски епископ НЕСТОР
ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

Написано от дякон Владислав Граматик
РАЗМИШЛЕНИЯ

РАЗМИШЛЕНИЯ

Св. Николай Велимирович
ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

+ Левкийски епископ ПАРТЕНИЙ
СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

Д-р Десислава Панайотова
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит

16 февруари 2018 16:45, Българска Патриаршия
Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.

По време на срещата академик Стефан Воденичаров запозна Негово Светейшество с националната инициатива „Единение“, която е събрала възгледите за национални цели и приоритети за устойчиво развитие на България на сериозен екип от български учени и интелектуалци по идея на самия академик Воденичаров. Той изрази надежда, че към екипа би могъл да се присъедини и представител на Българската православна църква.

Академикът изрази своите адмирации за становището на Св. Синод на БПЦ-БП по отношението на Истанбулската конвенция и потвърди своето и на колегите си мнение, че Църквата ни се е показала за пореден път стълб и опора в истините на вярата за благото на българския народ и най-вече на децата ни.

Негово Светейшество благослови академик Воденичаров и отечески му пожела здраве и успехи в трудовете за доброто на народа и родината ни.

 

Текст: прот. Николай Георгиев
Снимки: Ангел Карадаков

Снимки

Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.Академик Стефан Воденичаров посети днес Негово Светейшество Българския патриарх и Софийски митрополит Неофит.
« предишна новинаследваща новина »