ЛЕСТВИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

СЪДБАТА НА СВ. ЙОАНОВАТА ДЕСНИЦА

† Смоленски епископ НЕСТОР
ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

ВЪЗВРЪЩАНЕ НА МОЩИТЕ НА СВ. ИВАН РИЛСКИ

Написано от дякон Владислав Граматик
РАЗМИШЛЕНИЯ

РАЗМИШЛЕНИЯ

Св. Николай Велимирович
ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

ПРАВОСЛАВЕН МИСТИЦИЗЪМ

+ Левкийски епископ ПАРТЕНИЙ
СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ

Д-р Десислава Панайотова
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Рокерски събор в Бачковския манастир

31 март 2018 14:50, Бачковска света обител
Рокерски събор в Бачковския манастир

Традиционният събор на рокери от цялата страна за откриването на активния сезон се състоя днес, на Лазаровден. Съвпадението може да се приеме и за неслучайно явяване на силата Божия над мотористите, упованието на която никога не ще е излишно точно за любителите на този начин на живот. Всички поклонници от групата чинно минаха пред чудотворната Бачковска икона на св.Богородица, да се помолят за небесната й закрила и покровителство.

В двора на манастира игуменът архим.Самуил отслужи молебен и водосвет за здраве и безаварийно пътуване. В словото си отец игуменът пожела на рокерите да бъдат винаги под крилете на бдящия ангел хранител за безбедни начинания и никога да не забравят, че Божиите закони, на които всички ние сме подвластни, стоят несравнимо по-високо от конските сили на отделната машина.

На получилите благословия бяха раздадени кръстчета и иконки от игумена на манастира.

Текст и снимки: Стамен Пепелишев

Снимки

Рокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастирРокерски събор в Бачковския манастир
« предишна новинаследваща новина »