ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Йоан присъства на откриването на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди" в Морската градина

05 май 2018 16:01, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"

На 5 май 2018 г. Негово Високопреосвещенство Варненският и Великопреславски митрополит Йоан посети откритата днес фотографска изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди", на която са подбрани най-емоционалните кадри от Националното кръщене, което бе извършено на 22 октомври миналата година. Фото-изложбата, заснета от Стилиян Генчев, се намира на входа на Морската градина, до слънчевия часовник, давайки възможност на варненци и на гостите на града да я посетят и разгледат в продължение на две седмици - до 19 май.

Събитието, чиито организатор е сдружение "Движение за национална кауза - ДНК", се провежда със съдействието на Община Варна и отразява подбрани моменти от кампанията „Направи го за България“, насърчаваща раждаемостта в България, по време на която в Катедралния храм "Успение Богородично" бяха кръстени над четиридесет деца. Кампанията бе проведена с благословението на Негово Светейшество патриарх Неофит.

Снимки и текст: Георги Великов

Снимки

Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"Откриване на фотографската изложба "За да го кръстиш, трябва да се роди"
« предишна новинаследваща новина »