ЛЕСТВИЦА

За старостта

За старостта

Църковен вестник
Електронното “домашно огнище”

Електронното “домашно огнище”

Александра Карамихалева
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Старозагорска митрополия започна издаването на ново православно списание

18 май 2018 14:19, Старозагорска митрополия
Старозагорска митрополия започна издаването на ново православно списание

С благословението на Негово Високопреосвещенство Старозагорския митрополит Киприан Старозагорска св. митрополия започна издаване на ново православно списание - "Нашата вяра".

В първия брой на новото издание, читателите ще се запознаят със значението, смисъла и историята на празника Петдесетница. Ще видят Старозагорския митрополит в светлината на диригентството и музиката, както и ще се запознаят с живота на блаженопочившия митрополит Панкратий.

"След издаването на детското списание "Божествени искрици", и огромния интерес към него решихме, че не само децата, но и възрастните хора се нуждаят от духовна просвета във времето, в което живеем днес: време на липсващи духовни ценности, време на постепенно забравяне на най-ценното, най-нужното за всеки един човек - вярата в Бога", казва, в увода на първия брой на списанието митрополит Киприан.

Той пожелава още и това, което открият на страниците на новото списание, да бъде полезно за всички, които ще се докоснат до него. Списанието ще излиза четири пъти годишно и ще бъде безплатно.

Първият брой на списание "Нашата вяра" може да прочетете във файла по-долу.

Текст: Ангел Карадаков

Файлове

Portable Document Format File
« предишна новинаследваща новина »