ЛЕСТВИЦА

ВЪЗНЕСЕНА ОТ ГРОБА НА НЕБЕТО

ВЪЗНЕСЕНА ОТ ГРОБА НА НЕБЕТО

Св. Григорий Палама
Да се научим на мълчание

Да се научим на мълчание

Игумен Нектарий (Морозов)
Да станеш Йоанов

Да станеш Йоанов

Пенка Христова
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

В чест на Деня на детето на 6 юни се открива благотворителната изложба`2018 на Св. Синод в полза на онкоболните деца в България

01 юни 2018 09:36, Българска Патриаршия
Благотворителна изложба на Св. Синод`2018

П О К А Н А

С благословението на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и по решение на Св. Синод Негово Високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил, ръководител на Културно-просветния отдел при Св. Синод, ще открие поредната изложба от благотворителната синодална кампания "ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА".

Заповядайте на 6 юни 2018 г. на официалното откриване на втория етап от благотворителната кампания на Св. Синод на Българската Православна Църква-Българска Патриаршия „Деца рисуват за деца”. Кампанията с благотворителна изложба има за цел да подпомогне онкоболните деца, лекуващи се в Клиника по детска клинична хематология и онкология при УМБАЛ „Царица Йоанна – ИСУЛ“, гр. София.

Художниците и фотографите в изложбата са деца и ученици – лауреати на синодалния Национален конкурс „Възкресение Христово” през последните няколко години. Можете да закупите творбите им като дарите сума по Ваше желание (препоръчителната минимална цена е 50 лв. на творба). Даренията си можете да поставите в „Кутията на доброто” на рецепцията на хотел „Маринела” или да ги преведете по банков път. Дарените от Вас средства ще подпомогнат семействата на страдащите деца и тяхното лечение в клиниката.

Наши партньори са вестник „24 часа”, хотел „Маринела” и Сдружение „Маринела”. Любезно ни сътрудничи и Националната професионална гимназия за полиграфия и фотография (гр. София). Изложбата и кампанията продължават през м. юни 2018 г. без фиксиран край!

Откриване: 06.06.2018 г. (сряда) от 18:00 ч. във фоайето и лятната градина на хотел „Маринела” (бул. „Джеймс Баучер“ № 100, гр. София).

Включете се и Вие!

Да подкрепим детския живот с протегнатата си и щедра ръка!

~~~~~~~~~

ЗА ДАРЕНИЯ:

“УниКредит Булбанк” - клон София Батенберг,

Банков код / SWIFT / BIC: UNCRBGSF

Получател: Българска Патриаршия Св. Синод

IBAN: BG74 UNCR 7000 1521 4626 53

Основание за плащане: КАМПАНИЯ “ДЕЦА РИСУВАТ ЗА ДЕЦА”

Снимка и видео: Ангел Карадаков
« предишна новинаследваща новина »