Господският празник Сретение Господне в Цюрих, Швейцария

02 февруари 2020 22:36, Митрополия на Западна и Средна Европа
Господският празник Сретение Господне в Цюрих, Швейцария

Божествена св. Литургия и водосвет бяха отслужени от свещеник Стефан Тафров, който е определен от Западно- и Средноевропейската митрополия да обгражва духовно църковните общини в Цюрих и Женева.

Църковното настоятелство на БПЦО "Св. Георги Победоносец" в Цюрих с духовна радост приветства отец Стефан и му благопожелава крепко здраве и благопреуспяване в неговото служение в Швейцария! Църковните настоятели изказаха и синовна благодарност към свещеник Петър Симеонов, който през последната година по решение на Епархийското ръководство на Западно- и Средноевропейската митрополия на БПЦ-БП временно подпомагаше духовно църковните общини в Цюрих и Женева.

Текст и снимки: БПЦО "Св. Георги Победоносец" Цюрих, Швейцария

 

 

Снимки

Господският празник Сретение Господне в Цюрих, ШвейцарияГосподският празник Сретение Господне в Цюрих, ШвейцарияГосподският празник Сретение Господне в Цюрих, ШвейцарияГосподският празник Сретение Господне в Цюрих, ШвейцарияГосподският празник Сретение Господне в Цюрих, ШвейцарияГосподският празник Сретение Господне в Цюрих, ШвейцарияГосподският празник Сретение Господне в Цюрих, ШвейцарияГосподският празник Сретение Господне в Цюрих, Швейцария
« предишна новинаследваща новина »