ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Международен конкурс на Интерпарламентарната асамблея по Православие

14 февруари 2013 18:26, д-р Десислава Панайотова
Логото на ИАП

По случай 20-годишния си юбилей Интерпарламентарната асамблея по Православие (I.A.O.) обявява Международен конкурс за научни работи на тема: «Социалните ценности на християнството в областта на политиката и приносът на Интерпарламентарната асамблея по Православие в делото за укрепване на тези ценности».

Записването за участие в конкурса продължава до 30 април 2013 г.

Конкурсът се състои в написването на научна работа с обем 6 000 думи. Представяната в конкурса изследователска работа следва да носи характер на научен и/или журналистически очерк и да има политическа, социална, хуманистична и глобална насоченост, и да притежава като своя главна тематична линия въпросите за историческото развитие и дейността на Интерпарламентарната асамблея по Православие в последните 20 години. Научните трудове трябва да включват и предложения относно възможното разширение в дейността на тази организация.

Това е международен конкурс и затова всички предоставени научни работи трябва да бъдат написани на английски, гръцки или руски език. Представени на един от тези езици, трудовете ще бъдат оценявани от три научни комитета с по трима членове: по един комитет за всеки език.

За по подробна информация, можете да посетите уеб-сайта на конкурса:

http://www.eiao.org.gr/index.php?view=contestpagerus

Секретариат на Интерпарламентарната асамблея по Православие

 

 

« предишна новинаследваща новина »