ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Обръщение на говорителя на ПИЦС митр. Йосиф и фоторепортаж от изборните дни

16 февруари 2013 16:20, Българска Патриаршия
Митр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия

Обръщение на митрополита на САЩ, Канада и Австралия ЙОСИФ, говорител на Св. Синод за Патриаршеския избирателен църковен събор`2013 в края на избора на тримата кандидати за патриаршеския престол:

"Божията благодат изправи нашите немощи. В най-трудния момент на избора на останалите двама епархийски митрополити за кандидати за патриаршеския престол Бог се смили над нас и ни изпрати Своята благодат, за да надмогнем себе си и да вземем окончателното и правилно решение. Слава на Бога за всичко!

Апелираме към делегатите на Патриаршеския избирателен църковен събор да измолят същата благодат и по съвест да гласуват за най-достойния за Български патриарх!"

Снимки от 15 и 16 февруари 2013 г.: Весела Игнатова, Атанас Димитров

 

 

Снимки

Синодна палатаМитр. Йосиф - на САЩ, Канада и АвстралияМитр. Йосиф - на САЩ, Канада и АвстралияСинодна палатаМитр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия Митр. Йосиф - на САЩ, Канада и АвстралияМитр. Йосиф - на САЩ, Канада и АвстралияМитр. Йосиф - на САЩ, Канада и АвстралияМитр. Йосиф - на САЩ, Канада и АвстралияМитр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия Митр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия Митр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия Митр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия Митр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия Митр. Йосиф - на САЩ, Канада и Австралия Ловчански митрополит ГавриилЛовчански митрополит Гавриил Ловчански митрополит ГавриилЛовчански митрополит Гавриил Ловчански митрополит Гавриил
« предишна новинаследваща новина »