ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

В РКИЦ се проведе благотворителен концерт, организиран от Руското подворие "Св. Николай Мирликийски Чудотворец"

06 март 2013 14:00, д-р Десислава Панайотова
Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.

На 3-ти март 2013 г. в „Мраморната зала” на Руския културно-информационен център в София се състоя благотворителен концерт на хора на Руското подворие на Московската патриаршия у нас, посветен на 135-та годишнина от Освобождението на България от османско иго. Като се обърна към гостите на празника, архимандрит Филип, предстоятел на подворието, говори за значението на отбелязваното събитие, а също и за това, че днешният концерт – това е нашият скромен принос към паметта на предводителите и войните, отдали живота си за вярата и освобождението на България.

След концерта с приветствено слово към присъстващите се обърна протойерей Кирил Попов. Средствата, събрани по време на концерта, ще бъдат ползвани за подпомагане на материално затруднени миряни от Патриаршеското подворие.

Видео от концерта може да гледате тук:

http://podvorie-sofia.ru/bg/blagotvoritelnyiy-kontsert-hora-patriarshego-podvorya/

Текст: Руско подворие "Св. Николай Мирликийски Чудотворец"
Снимки: Янина Алексеева

 

 

Снимки

Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.Благотворителен концерт на Руското подворие - 3 март 2013 г.
« предишна новинаследваща новина »