ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Българският патриарх Неофит бе поздравен от председателя на Българските църковни общини в Истанбул г-н Васил Лязе

08 март 2013 10:58, Българска Патриаршия
Среща на Българския патриарх Неофит с г-н В. Лязе

На 27 февруари 2013 г. в тържествения салон на Св. Синод се състоя среща на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит, Варненския и Великопреславски митрополит Кирил, на САЩ, Канада и Австралия митрополит Йосиф, Великотърновския митрополит Григорий и Стобийски епископ Наум с господин Васил Лязе – председател на Българските църковни общини в Истанбул, Турция.

Г-н Лязе специално бе пристигнал в София, за да поздрави новоизбрания Български патриарх Неофит и да му подари паметен сувенир с почтителни благопожелания за дълго, силно и богоугодно служение като Първойерарх на Българската църква.

Текст и снимки: Десислава Панайотова

 

 

Снимки

Среща на Българския патриарх Неофит с г-н В. ЛязеСреща на Българския патриарх Неофит с г-н В. ЛязеМитр. Йосиф и митр. ГригорийСреща на Българския патриарх Неофит с г-н В. ЛязеСреща на Българския патриарх Неофит с г-н В. ЛязеСреща на Българския патриарх Неофит с г-н В. ЛязеПодаръкът на г-н Лязе за Българския патриарх НеофитСреща на Българския патриарх Неофит с г-н В. ЛязеСреща на Българския патриарх Неофит с г-н В. Лязе
« предишна новинаследваща новина »