ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Открит урок по религия с участието на деца, изповядващи християнство и ислям

28 март 2013 16:08, Софийска митрополия
Открит урок по религия с участието на деца, изповядващи християнство и ислям

Съвместен открит урок по религия изнесоха деца, изучаващи православие и ислям. На своите връстници в столичното 4-то СОУ в жк "Дружба" гостуваха възпитаници на 162-ро ОУ от квартал "Ботунец".

Целта на урока беше децата да разкажат едни на други за своята религия и по този начин да се опознаят по-добре.

Официални гости бяха Знеполският епископ Йоан - викарий на Софийския митрополит, архимандрит Антим – протосингел на Видинска митрополия, митрополитският дякон Иван Петков, столични свещеници, заместник-главният мюфтия Бирали Мюмюн Бирали, представители на Главно мюфтийство, проф. Божидар Андонов, гл. асистент Андриан Александров и доц. Емил Иванов от Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски”, г-жа Ваня Кастрева – началник на РИО София-град, учители и студенти, изучаващи православно богословие и ислям.

 

Снимки: Дякон Иван Петков

 

 

Снимки

Открит урок по "Религия" с участието на деца, изповядващи християнство и ислям Открит урок по "Религия" с участието на деца, изповядващи християнство и ислям Открит урок по "Религия" с участието на деца, изповядващи християнство и ислям Открит урок по "Религия" с участието на деца, изповядващи християнство и ислям Открит урок по "Религия" с участието на деца, изповядващи християнство и ислям Открит урок по "Религия" с участието на деца, изповядващи християнство и ислям Паметна снимка от събитиетоОткрит урок по "Религия" с участието на деца, изповядващи християнство и ислям
« предишна новинаследваща новина »