ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

През св. Четиридесетница в Ловчанска епархия

26 април 2013 18:35, Ловчанска митрополия
Света служба в Тетевен

По традиция във времето на спасителния Велик пост Ловчанският митрополит Гавриил посещава всички духовни околии на епархията. Тези посещения на владиката са свързани с отслужването на св. Преждеосвещена литургия и провеждането на свещенически конференции, на които Негово Високопреосвещенство бащински разговаря със свещениците, изслушва техните проблеми и отечески ги приканва за още по-голямо усърдие в душеспасителната грижа за ближните, чрез устройването на неделни училища за децата, духовно-просветни занимания с по-възрастните, усърдна проповед и благоговейно служение пред Бога.

На днешния петък от св. Четиридесетница Негово Високопреосвещенство посети Пирдопска духовна околия и отслужи св. Преждеосвещена литургия в гр. Златица в съслужение с архиерейския наместник ставроф. свещеноик. Йордан Георгиев, ставроф. свещеноик. Кънчо Кабадийски и прот. Антоний Марчев.

 

 

Снимки

Света служба в ТетевенСвета служба в ТетевенСвета служба в ТетевенСвета служба в ТетевенСвета служба в ТетевенСвета служба в ТетевенСвета служба в ТетевенСвета служба в ТетевенСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в ЗлатицаСвета служба в Златица
« предишна новинаследваща новина »