ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

СТРАНИЦА, ПОСВЕТЕНА НА СТАРЕЦА ПАИСИЙ СВЕТОГОРЕЦ

13 август 2009 16:01, Българска Патриаршия
Старецът Паисий Светогорец

На 15 август 2009 г., Св. Успение Богородично, официално ще бъде открита интернет-страница, посветена на живота и учението на стареца Паисий Светогорец.

Страницата съдържа повечето от книгите, които са написани от него и за него и са преведени на български език. Книгите могат да бъдат изтегляни и разпечатвани свободно.

Тази страница е предназначена за българите в чужбина и за тези в отечеството ни, които нямат достъп до книгите на стареца Паисий. В нея са поместени и други книги, които могат да бъдат необходими на православния християнин, като: „Точно изложение на православната вяра” на св. Йоан Дамаскин, „Правила на Православната църква”, творения на св. Йоан Златоуст, на св. Василий Велики и др. Потребителите могат да открият и раздели, посветени на децата или на отделни духовни въпроси.

Интернет страницата се поддържа от поклоници на Света Гора и на Зографския манастир. Може да бъде открита на адрес: http://sveta-gora-zograph.com

 

Озвучаване: Боряна Николова

 

 

Снимки

Нова православна нтернет-страница Нова православна нтернет-страница Нова православна нтернет-страница Нова православна нтернет-страница Нова православна нтернет-страница Нова православна нтернет-страница Нова православна нтернет-страница Нова православна нтернет-страница

Аудио

Нова православна нтернет-страница

« предишна новинаследваща новина »