ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Започна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. Копривец

15 юли 2013 08:46, Русенска митрополия
Започна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. Копривец

На 25 юни 2013 г. започна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” в с. Копривец, Русенска област. Финансирането е осигурено от одобрен проект по мярка 322 по програмата на Европейския съюз за развитие на селските райони /ПРСР/. Изпълнител е фирма МИЛЕНИУМ-СТРОЙ ООД.

Проектът предвижда преустройство и обновяване на един от манастирските корпуси. Там ще бъдат устроени десет килии с необходимите им удобства. Ще се подобри външният вид на сградата и прилежащите пространства. Със завършването на проекта манастирът ще придобие един по-благолепен вид и ще се сдобие със съвременна и функционална сграда за изпълнение на своето предназначение.

Текст и снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Започна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. КопривецЗапочна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. КопривецЗапочна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. КопривецЗапочна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. КопривецЗапочна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. КопривецЗапочна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. КопривецЗапочна ремонтът и реконструкцията на манастира „Св. Петка” – с. КопривецАрхим. Емилиан и строителният техник
« предишна новинаследваща новина »