ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..."

30 юли 2013 10:32, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..."

В Духовно-просветния център "Св. архангел Михаил", на 27 юли 2013 г., беше открита изложба на рисунки и картини на децата, участвали в пленера на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..."

Тридесет деца в продължение на една седмица рисуваха в два храма на Варна. Техен ръководител беше небезизвестният варненски художник г-н Радко Мурзов. Всички деца получиха грамота и материали за рисуване. Пленерът беше посветен на приснопаметния митрополит Кирил, с чието благословение беше замислен и осъществен. Инициативата се осъществи по Споразумението за сътрудничество между Варненска и Великопреславска света митрополия и Община Варна, което е единствено по рода си в България.

Рисунките и картините на децата са изложени в Лекционната зала на Духовно-просветния център.

Текст: Мария Стойкова, снимки: Явор Георгиев

 

 

Снимки

 Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..." Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..."Изложба на рисунки и картини на тема "Колко са чудни делата Ти, Господи..."
« предишна новинаследваща новина »