ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Успение Богородично в Ловчанска епархия

16 август 2013 11:26, Ловчанска митрополия
Успение Богородично в Ботевград

В навечерието на светлия Богородичен празник Негово Високопреосвещенство Ловчанският митропололит Гавриил отслужи празнична вечерня в близкото до престолния град село Къкрина. Там владиката след службата поздрави вярващите и им вдъхна надежда в трудното време, като припомни великата помощ на нашата Небесна Майка Богородица към всеки, който молитвено се обръща към нея.

На следващия празничен ден митрополит Гавриил потегли за гр. Ботевград, където в съслужение със свещеноик. Алекси Александров, свещеноик. Вениамин Павлов и прот. Иван Петров отслужи света Литургия.

Много вярващи бяха дошли, за да почетат Богородичния празник, да се поклонят на Небесната Царица, да помолят за себе си и за близките си нейната многополезна помощ и закрила.

 

 

 

Снимки

Успение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в БотевградУспение Богородично в Ботевград
« предишна новинаследваща новина »