ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благотворителна фотоизложба на децата от църковното училище при храм "Св. Николай Чудотворец"

23 октомври 2013 11:14, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Благотворителната фото изложба на децата от неделното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема „Колко са чудни делата Ти, Господи!"

На 20 октомври в Духовно-просветния център „Св. архангел Михаил”, Варна, беше открита благотворителна фотоизложба на децата от църковното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема:

„Колко са чудни делата Ти, Господи! Всичко си направил премъдро! – ІІ”.

Със събраната от благотворителната инициатива сума започна набирането на средства за нова храмова икона на Възкресение Христово.

На откриването имахме възможност да се насладим на фотографиите, показващи красотата и благостта Божии, проявени в Неговото творение, видяни с погледа на децата. Беше направена и презентация, която ни запозна с историческото възникване на различните пасхални изображения и със символиката на композицията „Слизане в Ада”, утвърдила се като пасхална икона на Православната църква.

Благодарим на всички, които пуснаха лептата си и подкрепиха децата в начинанието им!

Текст и снимки: Румяна Рашкова

 

 

Снимки

Благотворителната фото изложба на децата от неделното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема „Колко са чудни делата Ти, Господи"Благотворителната фото изложба на децата от неделното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема „Колко са чудни делата Ти, Господи"Благотворителната фото изложба на децата от неделното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема „Колко са чудни делата Ти, Господи"Благотворителната фото изложба на децата от неделното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема „Колко са чудни делата Ти, Господи"Благотворителната фото изложба на децата от неделното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема „Колко са чудни делата Ти, Господи"Благотворителната фото изложба на децата от неделното училище при храм "Св. Николай Чудотворец" на тема „Колко са чудни делата Ти, Господи"
« предишна новинаследваща новина »