ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

УЛИЧНАТА ПРОПАГАНДА НА СЕКТИТЕ ЗА ПРИМАМВАНЕ НА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ (практическа беседа с демонстрация) в храм "Св. св. Кирил и Методий"

06 ноември 2013 15:40, Софийска митрополия
Храм "Св. св. Кирил и Методий"

С благословението на Негово Високоблагоговейнство иконом Александър Георгиев, председател на храм "Св. св. Кирил и Методий", на 7 ноември 2013 г. в Енорийския център при храма ще се проведе открита лекция на тема: УЛИЧНАТА ПРОПАГАНДА НА СЕКТИТЕ ЗА ПРИМАМВАНЕ НА ПОСЛЕДОВАТЕЛИ (ПРАКТИЧЕСКА БЕСЕДА С ДЕМОНСТРАЦИЯ).

Лектори ще бъдат д-р Десислава Панайотова, директор на ЦРИК “Св. св. Кирил и Методий”, и г-н Бисер Божков, експертен сътрудник на ЦРИК.

По време на лекцията ще бъдат разгледани някои от прийомите, които сектите използват за привличане на последователи - влизането на сектантски активисти в личен контакт с хората на улицата, раздаването на материали на обществени места, формата и съдържанието на сектантските листовки, брошури, обяви и плакати като подвеждащо средство за сектантска пропаганда. Ще бъде акцентирано и върху някои от начините за предпазване на хората от увличане в лъжеученията и практиките на сектите.

Лекцията ще се проведе на 7 ноември (четвъртък) 2013 г.

Начало: 18.00 ч.

Енорийска лекционна зала, ет. 1

Адрес: Ул. "Г. Вашингтон" № 47, София - 1202

Тел. 02 /983 14 85, моб. 0878 44 54 57; 0889 99 39 80

Е -мейл: crsc_st_cyril_st_methodious@abv.bg

Уеб сайт: www.symvol.org

Вход свободен.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Снимка: Весела Игнатова

 

 

« предишна новинаследваща новина »