ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"

27 декември 2013 10:49, Софийска митрополия
Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"

По традиция и тази година в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел" след празничната света Литургия в чест на Рождество Христово се състоя Рождественско тържество, с участието на деца от енорията и подготвено от презвитера Даниела Дидова.

Децата принесоха славословие на Богомладенеца от чистите си сърца ведно с ангелите и пастирите, за радост на многобройните присъстващи. Рецитираха, разказваха и пяха за деня на светото рождение и за сетен път показаха колко е прекрасна възхвалата на Божията майка и нейното свято Дете от устата на младенци.

След като ик. Кирил Дидов, председател на храма и духовен надзорник на Софийска епархия, отправи своя пастирски благослов за настъпилите рождественски дни, всички участници бяха възнаградени с лакомства и изненади, подготвени от църковното настоятелство при храма.

Текст: Весела Игнатова
Снимки: Петя Тенева

 

 

Снимки

Рождественска литургияПричастнициПричастнициВ храмаСвещеник Йоан от храмовото духовенствоРождественска литургияРождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Рождественско тържество в столичния храм "Св. ап. Петър и Павел"Презвитера Даниела Дидова
« предишна новинаследваща новина »