ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

"Болен бях и Ме посетихте..."

10 януари 2014 18:45, Ловчанска митрополия
Посещение на митрополит Гавриил в болницата

Една добре спазвана традиция, създадена от самия него, изпълнява Ловчанският митрополит Гавриил. Това са посещенията му в болниците на епархията. Владиката влиза във всяка болнична стая, разговаря с болните, дава им иконка, книжка, благославя, разведрява с думи за надежда и я подсилва с припомнянето, че Небесният наш Отец не забравя никога този, който Го търси.

По повод светия Господски празник Богоявление митрополит Гавриил, придружен от свещеноиконом Любомир Казашки, посети ловешката болница. Владиката поръси с осветена на Великия водосвет вода всяка стая - и младенците, и старите, като пожела скорошно оздравяване на болните.

 

 

Снимки

Посещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницатаПосещение на митрополит Гавриил в болницата
« предишна новинаследваща новина »