ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Благотворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в Русе

23 януари 2014 12:10, Русенска митрополия
Благотворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в Русе

На 20 януари 2014 г. в Голямата зала на Доходно здание в гр. Русе при голям интерес се проведе благотворителен концерт за събиране средства за довършването на храм „Всех Святих”. Събитието беше организирано от множество спомоществуватели от град Русе.

В концерта взеха участие оперната прима Мариана Цветкова, която пя под музикалния съпровод на Тамбурашкия оркестър с диригент Наталия Константинова. Участваха още Клуб по спортни танци „Настроение“ и съставите от Общинския детски център за изкуство и култура: Фолклорен ансамбъл „Русчуклийче”, Школа по народно пеене, Фолклорен ансамбъл „Зорница”, Детска вокална формация „Слънце” и др.

Приветствия поднесоха кметът на община Русе Пламен Стоилов и прот. Николай Николов – представител на Русенска митрополия, завеждащ социалния отдел при нея. Събрана беше сумата 2754, 11 лв. В близките месеци се предвиждат и други мероприятия за събиране на средства, като целта е църквата да бъде открита за служби до края на тази година.

Снимки и текст: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Благотворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеРеч на кмета на Община РусеРеч на прот. Николай Николов - представител на Русенска митрополияБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в РусеБлаготворителен концерт за довършването на храм „Всех Святих” се състоя в Русе
« предишна новинаследваща новина »