ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Втори детски футболен турнир под наслов "Деца за деца"

03 февруари 2014 12:18, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Герб на Варненска и Великопреславска света митрополия

На 4 февруари (вторник) в Двореца на културата и спорта - гр. Варна, ще се проведе Втори детски благотворителен турнир по футбол под наслов "Деца за деца". Турнирът е в подкрепа обновяването на спортната база на ОУ "Христо Ботев" - най-старото училище в кв. "Аспарухово", и в памет на приснопаметния Варненски и Великопреславски митрополит Кирил.

Организатори на събитието са Варненска и Великопреславска света митрополия, Църковното настоятелство при храм "Св. цар Борис" - кв. "Аспарухово", Район "Аспарухово" - община Варна.

Участие ще вземат: ФК "Юнак" - Аспарухово 1, ФК "Юнак" - Аспарухово 2, ФК "Варна", ПФК "Спартак" - Варна 1, ПФК "Спартак" - Варна 2, ПФК "Черно море", ФК "Делфини" и ФК "Балчик". В демонстративни мачове ще участват ФК "Владиславово" и ФК "Юнак" - Аспарухово 3 (деца род. 2000 г.); Отбор на Военноморските сили и Отбор на Варненска и Великопреславска митрополия (мъже).

Откриването на турнира ще бъде в 9,00 ч., а награждаването ще започне в 15,30 ч.

Осемте отбора ще бъдат разпределени в две групи по четири отбора, като победителите в групите ще играят на финала, а заелите вторите места ще се борят за 3-4 място. Ще бъдат раздадени индивидуални награди за най-добър вратар, голмайстор и защитник.

Турнирът се организира и с финансовата подкрепа на "Флуида" ООД (помпи и помпено оборудване), рекламна агенция "Тихолов", фирма за спортни стоки "Full Max", както и на г-н Йордан Николов - кмет на район "Аспарухово".

 

 

« предишна новинаследваща новина »