ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Изпратихме новопреставлената игуменка на Самоковския девически манастир майка Гавриила (фоторепортаж)

21 май 2014 11:46, Софийска митрополия
Гробът на игумения Гавриила в Самоковския м-р "Покров на Пресвета Богородица"

+++

Предлагаме ви фоторепортаж от 18 май 2014 г., заснет в Самоковския девически манастир "Покров на Пресвета Богородица", където бе извършено опелото и погребението на 94-годишната игуменка - майка Гавриила. Службите оглави Негово Преосвещенство Браницкият епископ Григорий в съслужение с духовенство от Софийска епархия.

+++

Още за майка Гавриила: http://www.bg-patriarshia.bg/news.php?id=140270

+++

Да се помолим отново и отново за душата й - Бог да я приеме в селенията на праведните и да й дари покой, в светло очакване на всеобщото възкресение и на Божията милост, която е обещана за Неговите верни.

Страницата подготви: Десислава Панайотова
Снимки: Василианна Мерхеб

 

 

Снимки

Опело на игумения Гавриила - 18 май 2014 г.Майка Гавриила новопреставленаМайка Гавриила новопреставленаОпело на игумения Гавриила - 18 май 2014 г.Браницки еп. Григорий се сбогува с м. ГавриилаЙером. Никанор се сбогува с м. ГавриилаСестринството на Самоковския девически манастирСбогуване с м. ГавриилаСбогуване с м. ГавриилаОпело и погребение на игумения ГавриилаОпело и погребение на игумения ГавриилаОпело и погребение на игумения ГавриилаОпело и погребение на игумения ГавриилаПогребението на игумения Гавриила в Самоковския девически м-рПогребението на игумения Гавриила в Самоковския девически м-рПогребението на игумения Гавриила в Самоковския девически м-рПогребението на игумения Гавриила в Самоковския девически м-рГробът на игумения Гавриила в Самоковския м-р "Покров на Пресвета Богородица"Гробът на игумения Гавриила в Самоковския м-р "Покров на Пресвета Богородица"Гробът на игумения Гавриила в Самоковския м-р "Покров на Пресвета Богородица"Гробът на игумения Гавриила в Самоковския м-р "Покров на Пресвета Богородица"
« предишна новинаследваща новина »