ЛЕСТВИЦА

За старостта

За старостта

Църковен вестник
Електронното “домашно огнище”

Електронното “домашно огнище”

Александра Карамихалева
С расо в глобализирания град

С расо в глобализирания град

Свещ. Ангел ВЕЛИЧКОВ
Клеветата

Клеветата

Мартин Николов
Иконите на Божията Майка

Иконите на Божията Майка

Митр. Антоний СУРОЖКИ
 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Среща на патриарх Неофит с генералния директор на БНР

25 септември 2014 14:30, Отдел "Връзки с обществеността"
Среща на патриарх Неофит с генералния директор на БНР

Генералният директор на Българското национално радио Радослав Янкулов и г-жа Хелия Чавдарова, директор на Музикална къща БНР, се срещнаха днес с Негово Светейшество Българския патриарх Неофит. Те запознаха светейшия патриарх с някои идеи за съвместна работа на двете институции - БПЦ-БП и БНР за духовното издигане на българския народ. Обсъдени бяха и конкретни инициативи във връзка с 90-годишнината от освещаването на патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски", която отбелязваме тази година, и 80-годишнината на Българското национално радио, чиято работа се официализира с царски указ на 25 януари 1935 г.

В срещата взеха участие и Браницкият еп. Григорий - викарий на Софийския митрополит, архим. Герасим - гл. секретар на Св. Синод, г-н Теодор Атанасов - нач. на кабинета на патриарха, г-жа Александра Карамихалева - нач.-отдел „Връзки с обществеността“ при Св. Синод, и г-н Ангел Младенов - изп. секретар.

 

 

Снимки

Среща на патриарх Неофит с генералния директор на БНРСреща на патриарх Неофит с генералния директор на БНРСреща на патриарх Неофит с генералния директор на БНР
« предишна новинаследваща новина »