ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Софийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни Лом

03 октомври 2014 09:30, Софийска митрополия
Софийската духовна семинария

В деня на национален траур - 3 октомври - възпитаниците на Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски” се помолиха за упокоение душите на злополучно загиналите в село Горни Лом.

Българският национален флаг в двора на Семинарията бе наполовина свален, а след

утринното богослужение бе отслужен парастас от ефимерия свещеник Константин Цанков.

В заупокойното последование взеха молитвено участие семинаристи, преподаватели и възпитатели. Всички заедно се помолиха за „прошка на греховете и за вечен живот” на петнадесетте злощастно загинали в предприятието за производство на боеприпаси край село Горни Лом.

Бог да ги прости и упокои в селенията на праведните, а на техните близки да даде утешение и надежда в скръбта им!

Текст и снимки: Весела Игнатова

 

 

Снимки

Софийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомСофийските семинаристи се помолиха за душите на загиналите в с. Горни ЛомТраурно спуснатото българско знаме
« предишна новинаследваща новина »