ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ДА ИЗГРАДИМ НОВИЯ ХРАМ НА ВАРНА!

24 ноември 2014 20:46, Варненска и Великопреслaвска митрополия
Да изградим новия храм на Варна!

Уважаеми дами и господа,

С благословението на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан, на 21.11.2014 г. - Въведение Богородично – празник на християнското семейство и младеж, стартира общоградска дарителска кампания за подпомагане градежа на храм „Св. прпмчк Прокопий Варненски” под надслов „Варненската Коледа”.

Същата се провежда под патронажа на кмета на гр. Варна г-н Иван Портних, областния управител на Област с административен център Варна г-н Стоян Пасев, председателя на Общинския съвет на Варна г-н Иван Луков.

Вярваме, че във време на материална криза няма да допуснем и духовна, и че в близко време с общи усилия, с подкрепата и участието на варненската общественост, ще успеем да осъществим девиза: „Да изградим новия храм на Варна!”

Вашето дарение може да осъществите чрез нашата SMS кампания DMS HRAM на номер 17 777 на стойност 1,00 лв. за всички мобилни оператори, както и на нашите набирателни сметки

 

ЦКБ АД – клон Варна ДСК ЕАД – Варна

BIC: CECBBGSF BIC: STSABGSF

IBAN: IBAN:

BG43CECB97901080628200 – в лева BG47STSA93000013089588 – в лева

 

В рамките на кампанията са предвидени редица културни и спортни мероприятия: футболен турнир, благотворителен концерт, турнир по тенис на маса, шахматен турнир и др.

Вярваме, че всеки със своята подкрепа ще допринесе за доизграждането на храма, защото знаем, че „Сила се в немощ проявява” и „Ръка, която дава, не оскъдява”.

Предварително благодарим за щедростта на всички вас и се надяваме, че заедно ще изградим НОВИЯ ХРАМ НА ВАРНА.

 

 

« предишна новинаследваща новина »