ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Коледен базар на фондация „Подкрепа за реализация”, гр. Видин

17 декември 2009 13:50, Видинска митрополия
Коледен базар на фондация „Подкрепа за реализация” гр. Видин

На 17 декември от 11, 00 ч. в сградата на МОЛ гр. Видин се проведе Коледен базар, организиран от фондация „Подкрепа за реализация” и Центъра за рехабилитация гр. Видин. На Коледния базар бе Негово Преосвещенство Велички епископ Сионий, който поздрави организаторите на това тържество и им пожела Бог да им помага в трудовете и добрите начинания. На тържеството присъстваха заместник-кметът на гр. Видин г-н Боби Ванков и много граждани и приятели.

Г-жа Емилия Йосифова, председател на фондация „Подкрепа за реализация” и на Центъра за рехабилитация поздрави всички присъстващи за топлотата и готовността да се отзоват на тази тяхна скромна покана. Тя благодари на еп. Сионий за любовта, духовната грижа и отзивчивостта, която проявява за осъществяването на благите им намерения.

Текст: Архимандрит Поликарп
Снимки: Архимандрит Поликарп
Озвучаване: Владислав Трифонов

 

 

Снимки

Коледен базар на фондация „Подкрепа за реализация” гр. ВидинКоледен базар на фондация „Подкрепа за реализация” гр. ВидинКоледен базар на фондация „Подкрепа за реализация” гр. ВидинКоледен базар на фондация „Подкрепа за реализация” гр. ВидинКоледен базар на фондация „Подкрепа за реализация” гр. Видин

Аудио

Коледен базар

« предишна новинаследваща новина »