ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

17 декември 2014 10:52, Варненска и Великопреслaвска митрополия
„Варненската Коледа”

Църковното настоятелство при новостроящия се храм „Св. Прокопий Варненски” сърдечно благодари на варненската общественост, както и на децата, учениците и младежите, които всеотдайно се включиха в благотворителната кампания „ВАРНЕНСКАТА КОЛЕДА”.

В рамките на кампанията на 08. 12. 2014 г. се проведе благотворителен концерт във Фестивалния и конгресен център – Варна, с участието на деца и младежи от художествени и самодейни школи и ученици от варненските училища и детски градини.

На 13 и 14.12.2014 г. в зала „Черно море" и Спортен комплекс „Плаза парк” се състоя благотворителен турнир по футбол, в който взеха участие 16 отбора.

На 14.12.2014 г. в зала 20 на Двореца на културата и спорта - Варна се проведе благотворителен турнир по шах, като трябва да отбележим, че най-малкият участник беше на 5 години и завоюва няколко победи.

Като равносметка от проведените благотворителни мероприятия с радост и благодарност можем да заявим, че се събраха средства в размер на 7 353,45 лв.

Впечатлена от детската съпричастност, варненска фирма направи дарения във вид на 400 м2 мраморни плочи от района на Карара – Италия, а друга, също варненска фирма, дари 470 м2 плочи гранитогрес, всичко на обща стойност 34 700 лв., които ще се вложат в настилките на храма.

Признателни сме на всички организатори и домакини на проведените благотворителни мероприятия!

Благодарим на всички печатни и електронни медии за оказаната помощ и съдействие!

Всеки желаещ може да осъществи своето дарение и чрез действащата SMS кампания DMS HRAM на номер 17 777 на стойност 1,00лв. за всички мобилни оператори.

Вярваме, че всички заедно ще изградим новия храм на Варна и по този начин ще покажем на дело, че милеем и се грижим за утвърждаване на духовните ценности в децата и младежите, както и на всички живеещи в красивата ни морска столица!

ПОЗДРАВЯВАМЕ ВСИЧКИ С НАСТЪПВАЩИТЕ РОЖДЕСТВЕНСКИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ И ЖЕЛАЕМ КРЕПКО ЗДРАВЕ И БОЖИЯТА БЛАГОДАТ !

 

 

« предишна новинаследваща новина »