ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Нови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. Видин

21 декември 2009 13:31, Видинска митрополия
Нови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. Видин

На 21 декември с подобаваща тържественост бе открита обновената детска градина „Васил Левски” в гр. Видин.

Водосветът бе отслужен от архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски” гр. Видин, който преподаде благословението и благопожеланията от епархийския архиерей Негово Високопреосвещенство Видински митрополит Дометиан.

Архимандрит Поликарп освети икона с образа на Пресвета Богородица и пожела благословението на Божията Майка да пребъдва над децата, за да растат и крепнат духовно за радост на родителите, възпитателите и народа си. От името на Видинска митрополия бяха подарени детски книжки.

Тържеството по откриването на новите придобивки на детската градина уважиха високопоставените гости: г-н Емил Тошев, депутат в 41-то Народно събрание, г-н Румен Видов, кмет на община-Видин, г-жа Елка Георгиева, зам.- областен управител, журналисти, както и много гости и приятели на детската градина.

След празничното откриване на детското заведение и прерязването на трикольорната лента децата изнесоха празнична програма.

Всички гости бяха поканени от директорката на детската градина на празнична почерпка.

Целодневната детска градина е ремонтирана по проект на Община-Видин и със съдействието на г-н Тошев, народен представител от гр. Видин.

На територията на Видинска община в момента са ремонтирани осем детски градини.

Желанието на управата на гр. Видин на всички нива е да се подобряват условията в детските градини, за да се учат и пребивават децата в адекватни съвременни условия и обстановка.

Текст: Архимандрит Поликарп
Снимки: Йеромонах Евтимий
Озвучаване: Владислав Трифонов

 

 

Снимки

Нови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. ВидинНови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. ВидинНови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. ВидинНови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. ВидинНови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. ВидинНови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. ВидинНови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. ВидинНови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. Видин

Аудио

Нови придобивки за децата в детска градина „Васил Левски” гр. Видин

« предишна новинаследваща новина »