ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

КОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ

23 декември 2014 12:07, Русенска митрополия
КОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ

Повече от петдесет деца от русенските детски градини "Детелина", "Пинокио", "Червената шапчица" и "Чучулига" коледуваха на 22 декември 2014 г. в Русенската митрополия, придружени от учители и родители. Малчуганите изнесоха богата празнична програма и пресъздадоха хубавите български обичаи.

Русенският митрополит Наум се наслаждаваше на прекрасните изпълнения, а в края благослови всяко дете поотделно, раздавайки подаръци.

Директорите на детските заведения благодариха на архиерея за топлото посрещане и изказаната съпричастност към проблемите им и с радост приеха отправената покана от митрополита за съвместно сътрудничество в сферата на образованието.

Снимки: Атанас Димитров-АтаДим

 

 

Снимки

КОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯКОЛЕДУВАНЕ В РУСЕНСКАТА МИТРОПОЛИЯ
« предишна новинаследваща новина »