ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕ В ЧЕСТ НА ПРЕП. НАУМ ОХРИДСКИ

24 декември 2014 11:53, Русенска митрополия
ПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕ

На 23 декември 2014 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в катедралния храм "Света Троица" за празника на своя небесен покровител - преп. Наум Охридски.

В началото на богослужението владиката отличи с офикията протойерей отец Искрен Казаков, енорийски свещеник в русенския храм "Св. Николай", и отец Милен Цветков, председател на църковното настоятелство на русенския храм "Успение Богородично". По време на св. Литургия пяха свещеници от епархията, дошли да почетат своя архиерей. Множество богомолци поздравиха митрополит Наум за празника. Владиката ги благослови и им пожела здраве, мир и благоденствие през настъпващата Нова 2015 година.

Снимки: Атанас Димитров

 

 

Снимки

ПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕПРАЗНИЧНО БОГОСЛУЖЕНИЕ В РУСЕ
« предишна новинаследваща новина »