ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

МИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО СВЕЩЕНИЧЕСКИ СЕМЕЙСТВА И ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕН

24 декември 2014 12:04, Русенска митрополия
МИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕН

След св. Литургия за празника на преп. Наум Охридски, която бе отслужена от Русенския митрополит Наум в катедралния храм "Света Троица" в Русе, сградата на Русенската митрополия се изпълни с множество свещенически семейства и гости, дошли да поздравят владиката за именния му ден.

Митрополит Наум благодари на присъстващите за оказаното му внимание и раздаде на децата на свещениците коледни подаръци. На всички бе предложена скромна почерпка в приятната атмосфера на сърдечни разговори и топло общуване.

Снимки: Атанас Димитров

 

 

Снимки

МИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕНМИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕНМИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕНМИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕНМИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕНМИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕНМИТРОПОЛИТ НАУМ ПОСРЕЩНА МНОЖЕСТВО ГОСТИ, ДОШЛИ ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЗА ИМЕННИЯ ДЕН
« предишна новинаследваща новина »