ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

АРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕН В РУСЕ

08 януари 2015 15:13, Русенска митрополия
АРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕН

На 7 януари 2015 г., Ивановден, Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в катедралния храм "Света Троица". В съслужение с Негово Високопреосвещенство бяха ст. ик. Илян Илиев, председател на катедралния храм, ст. ик. Георги Георгиев и дяконите Драгомир Панайотов и Валери Василев.

В проповедта си владиката призова вярващите да бъдат верни чеда на св. Църква, като полагат старание да постоянстват в добрите дела, въпреки различните изпитания в живота си. Накрая митрополит Наум поздрави за именния ден отец Йоан Иванов, бивш представител на БПЦ при Румънската патриаршия и настоящ ефимерий при катедралата, като му пожела да бъде все така усърден и всеотдаен свещенослужител.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

АРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕНАРХИЕРЕЙСКО БОГОСЛУЖЕНИЕ ЗА ИВАНОВДЕН
« предишна новинаследваща новина »