ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Опело на ставр. ик. Кънчо Кънев в Русе

12 февруари 2015 20:33, Русенска митрополия
Опело на ставр. ик. Кънчо Кънев в Русе

На 11 февруари 2015 г. в русенския храм "Успение Богородично" Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум извърши опелото на преставилия се в Господа ставрофорен свещеноиконом Кънчо Кънев. За да изпратят с молитва блаженопочиналия свещеник, бяха дошли мнозина негови събратя, както и доста от енориашите при храма, близки и познати.

Митрополит Наум изказа своите искрени съболезнования на семейството на отец Кънчо, като подчерта голямата загуба, която преживява Русенската св. митрополия, защото освен изряден духовник и дългогодишен председател на храм "Успение Богородично", епархията губи и един достоен епархийски съветник и добър приятел на епархийския архиерей. Архим. Емилиан прочете и съболезнователен адрес от името на патриарх Неофит.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Опело на ставр. ик. Кънчо Кънев в РусеОпело на ставр. ик. Кънчо Кънев в РусеОпело на ставр. ик. Кънчо Кънев в РусеОпело на ставр. ик. Кънчо Кънев в РусеОпело на ставр. ик. Кънчо Кънев в РусеОпело на ставр. ик. Кънчо Кънев в РусеОпело на ставр. ик. Кънчо Кънев в Русе
« предишна новинаследваща новина »