ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Архиерейско богослужение за Антоновден в с. Сокол, Силистренска обл.

18 януари 2010 21:22, Русенска митрополия
вид на храма

На 17 януари св. ни Църква чества паметта на великия подвижник и основател на монашеството – преп. Антоний Велики. В този празничен ден архиерейска св. Литургия в с. Сокол, Силистренска обл., извърши Негово Преосвещенство Месемврийски епископ Иаков. В съслужение участваха и енорийският свещеник Васил Василев и свещ. Искрен Казаков.

Храмът ни посрещна с образцов вид, благодарение на енорийския свещеник и кметицата на селото г-жа Първолета Антонова, която всячески подпомага благоустрояването му.

Св. Литургия беше украсена с благолепното пение на хор от енориаши от селото. Проповед произнесе Милен Бакалов. Бе изпято „Многая лета” за здраве и благопреуспяване на именниците и жителите на селото.

Текст и снимки: Милен Бакалов
Озвучаване: Владислав Трифонов

 

 

Снимки

Антоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. СоколАнтоновден в с. Сокол

Аудио

Архиерейско богослужение за Антоновден в с. Сокол, Силистренска обл.

« предишна новинаследваща новина »