ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Шестгодишнина на Православния информационен център в Благоевград

24 март 2015 23:24, Неврокопска митрополия
Шестгодишнина на Православния информационен център в Благоевград

Православният информационен център към Неврокопска света митрополия отпразнува шест години активна дейност. Православният център в Благоевград бе открит и осветен през 2009 г. от приснопаметния Неврокопски митрополит Натанаил. За изминалия период екипът реализира редица срещи с деца, курсове, беседи, поклоннически пътувания, кръгли маси и други. Най-ценната придобивка за изминалите шест години е ползотворното сътрудничество с редица институции, като Общински младежки дом, Общински съвет по наркотични вещества, РИО-Благоевград, училища, сдружения и други.

Тържеството за годишнината започна с водосвет, отслужен от Негово Високопреосвещенство Неврокопски митрополит Серафим в съслужение с архиерейския наместник и свещеници. Екипът на центъра направи кратък обзор на дейността в няколкоминутен клип. За активната подкрепа и сътрудничество институциите в лицето на своите представители получиха от митрополит Серафим грамоти. Всички си пожелаха и занапред успешно да се реализират нови проекти и партньорства.

 

 

Снимки

Шестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в БлагоевградШестгодишнина на Православния информационен център в Благоевград
« предишна новинаследваща новина »