ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Дни на Православието – 2015г. /втора година/ - III ден

04 април 2015 16:41, Доростолска митрополия
Дни на Православието

Вчера трети ден от Дни на Православието се проведе в читалището, където Негово Високопреосвещенство Доростолски митрополит Амвросий поздрави участниците и всички гости на концерта по случай предстоящите празници Цветница и Празника на Празниците Възкресение Христово. Г-жа Йорданка Узунска, г-жа Янка Господинова и народният представител г-н Алтимир Адамов от ПП ГЕРБ поздравиха участниците по повод концерта.

В програмата участваха:

- организации от сферата на образованието и културата: ЦДГ „Щастливо детство”, ОУ„Хр. Ботев”, НЧ „Й. Йовков – 1894 г.” - гр. Алфатар;

- индивидуални изпълнители: Боряна Софрониева, Марияна Андролова;

- танцови състави: Клуб за народни хора „Ведрина” с худ. ръководител Светлана Силянова и Танцова формация „Добруджанка” с худ. ръководител Николинка Филипова.

Съпътстващи изложби: „Иде Великден”- НЧ „Й. Йовков – 1894 г.” и изложба-базар на СНЦ „Екатерина Каравелова” - гр.Силистра.

 

 

Снимки

Дни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на ПравославиетоДни на Православието
« предишна новинаследваща новина »