ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Митрополит Дометиан получи почетно отличие за 25-годишнината на вестник „Ние“

17 април 2015 19:13, Видинска митрополия
Митрополит Дометиан получи почетно отличие за 25-годишнината на вестник „Ние“

На 16 април в Конферентната зала на хотел „Ровно“, гр. Видин, се проведе тържество по повод 25-годишнината от основаването на вестник „Ние“.

На специална церемония с почетното отличие „Приятел на „Ние“ бяха отличени видни личности от Видин.

На тържеството по отбелязването на 25-годишнината от създаването на вестник „Ние“ бяха и Негово Високопреосвещенство Видинският митрополит Дометиан, Белоградчишкият епископ Поликарп, архимандрит Исаак, йеромонах Максим и много гости и приятели на триобластния вестник.

Митрополит Дометиан бе отличен с почетното отличие „Приятел на „Ние“ и получи специален плакет и грамота.

В своето слово към стопанина на вестника г-н Владимир Савов, екипа и приятелите митрополит Дометиан сподели радостта си, че двайсет и пет години е част от вестник „Ние“, благодари на екипа за всегдашната подкрепа и любов към Църквата Христова и се преклони пред голямото дело на хората, които списват вестника и работят за благото на своя град, своето общество и народ.

Митрополит Дометиан поднесе като дар на стопанина икона с образа на Пресвета Богородица, с пожеланието да имат нейното благословение и тя, която е родила Бог Слово, да ги напътства в словото за полза и радост на приятелите на вестник „Ние“.

За "Приятел на „Ние“ бяха обявени: Негово Преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп, областният управител на Видин г-н Момчил Станков, г-н Добромир Дилов, изпълняващ длъжността кмет на община Видин, председателят на Общинския съвет г-н Пламен Трифонов и много други видни общественици, културни и просветни дейци и личности.

За повече снимки посетете http://vidinskamitropoliya.com/

Текст: еп. Поликарп
Снимки: Ирена Данаилова и Община Видин

 

 

« предишна новинаследваща новина »