ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

ПОЗДРАВЛЕНИЕ на Синдиката на българските учители по повод финала на Националния конкурс "Възкресение Христово" - 2015 г.

26 април 2015 19:22, Българска Патриаршия
Г-жа Янка Такева

ДО НЕГОВО ВИСОКОПРЕОСВЕЩЕНСТВО

ЛОВЧАНСКИЯ МИТРОПОЛИТ ГАВРИИЛ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА КУЛТУРНО-ПРОСВЕТНИЯ ОТДЕЛ ПРИ СВ. СИНОД НА БПЦ-БП

 

Ваше Високопреосвещенство,

Искрено Ви благодаря за отправената към мен покана да бъда гост на тържественото награждаване-финал на организирания от Св. Синод на БПЦ-БП Национален конкурс "Възкресение Христово” - 2015 г. Убедена съм, че Вашата прекрасна инициатива е мотивирала и вдъхновила много деца и ученици от цялата страна да творят и още по-пълноценно и с духовен заряд да изживеят Празника на празниците. Убедена съм, че многобройните детски творби, изпратени за конкурса, представени с различни изразни средства, доказват още веднъж, че са живи и силни надеждата и любовта, които православната вяра вдъхва на всеки човек, на всяко семейство.

Поздравявам най-сърдечно всички участници в конкурса. Поздравявам и победителите в това благородно състезание в чест на Възкресение Христово, както и всички учители и родители, които са съпричастни към духовните изяви на своите талантливи ученици и деца.

Ваше Високопреосвещенство,

Вярвам, че и занапред, както и досега, Синдикатът на българските учители и Културно-просветният отдел при Св. Синод на БПЦ-БП ще продължат да работят целенасочено заедно за възпитанието в духовни и морални ценности на подрастващите поколения.

С УВАЖЕНИЕ,

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СБУ:

д.ик.н. ЯНКА ТАКЕВА

 

 

« предишна новинаследваща новина »