ЛЕСТВИЦА

 

ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

СЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМ

04 май 2015 18:48, Русенска митрополия
СЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМ

На 2 май 2015 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум посети с. Светлен, Поповско, където отслужи св. Литургия за храмовия празник на местната църква "Св. цар Борис". След богослужението владиката извърши водосвет в двора на храма за благословение на християните.

По късно Негово Високопреосвещенство бе сред официалните гости на Събора на Тракийските дружества в България. Събитието бе дългоочаквано от всички жители на региона, за които бе подготвена специална празнична програма от различни професионални и самодейни художествени формации и изпълнители.

Митрополит Наум благослови всички жители и гости на Светлен, като благодари за отправената му специална покана да им гостува и пожела на всички здраве и успех в добрите дела.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

СЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМСЪБОРЪТ НА ТРАКИЙСКИТЕ ДРУЖЕСТВА БЕ БЛАГОСЛОВЕН ОТ МИТРОПОЛИТ НАУМ
« предишна новинаследваща новина »