ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

На 4 февруари 2010 г. в Енорийския център на храм "Св. св. Кирил и Методий" ще бъде изнесена лекция на тема: Мормоните - "Църква на Исус Христос..." ?

01 февруари 2010 15:30, Софийска митрополия
Енорийският център при храм "Св. св. Кирил и Методий"

Духовенството при столичния храм „Св. св. Кирил и Методий” с председател протойерей Александър В. Георгиев кани вярващите християни да присъстват на православната лекция на тема: "Мормоните - "Църква на Исус Христос..." ?

Лекцията ще бъде водена от д-р Десислава Панайотова, директор на Центъра за религиозни изследвания и консултации „Св. св. Кирил и Методий”. В нея ще се включат и хора, които в една или друга степен са били част от мормонската общност в България. Те ще споделят причините, които са ги накарали да я напуснат. Лекцията е замислена и като проява на духовна подкрепа за семейството на 18-годишния А. Н., което прави всичко възможно да го освободи от състоянието на зависимост спрямо мормонското учение, в което той е изпаднал и което влияе негативно върху личностното му развитие и върху живота в дома му.

Лекцията ще се състои на 4 февруари (четвъртък) 2010 г. в лекционната зала на Енорийския център при храм „Св. св. Кирил и Методий“ /до Женския пазар/.

Начало: 18,00 ч.

Заповядайте!

Вход свободен.

Адрес:

ул. “Г. Вашингтон” № 47

Храм „Св. св. Кирил и Методий“

Енорийски център, ет. 1

Тел: 02 / 983 14 85

Моб. 0878 44 54 57

Е-mail: crsc_st_cyril_st_methodious@abv.bg

Web: www.symvol.org

 

 

« предишна новинаследваща новина »