ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Архиерейски благослов за жителите на Гецово

19 май 2015 18:52, Русенска митрополия
Архиерейски благослов за жителите на Гецово

На 17.05.2015 г. Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в храм "Св. Димитър" - гр. Разград, кв. "Гецово". В съслужение на архиерея бяха: ст. ик. Георги Георгиев - архиерейски наместник на Разградска духовна околия, свещ. Димитрий Терзи - енорийски свещеник на Гецово, прот. Цоньо Цонев, прот. Иван Стоянов, прот. Михаил Михайлов, дяконите Валери Василев и Станимир Велчев.

След службата митрополит Наум произнесе проповед за честваните на този ден Баташки мъченици и за св. Николай Нови Софийски и благослови народа, с пожелание все така усърдно и ревностно да се грижат за своя храм в помощ на енорийския си свещеник. Храмът беше пълен с богомолци, сред които и много деца, които приеха св. Причастие.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Архиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на ГецовоАрхиерейски благослов за жителите на Гецово
« предишна новинаследваща новина »