ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Възнесение Господне в Русе

22 май 2015 18:25, Русенска митрополия
Възнесение Господне в Русе

На 21 май 2015 г., Възнесение Господне, Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в храма "Св. Възнесение" в русенския квартал „Дружба”. В съслужение на архиерея бяха: прот. Георги Райков - председател на храма, отец Кирил Синев - енорийски свещеник при храма, и дяконите Валери Василев и Станимир Велчев. Песнопенията на клира се изпълняваха от духовници от митрополитския хор "Св. Димитър Басарбовски".

След отпуста епархийският архиерей произнесе проповед за празника, след което извърши водосвет в двора на храма и поръси множеството християни за здраве. Владиката освети корбан, който беше раздаден на всички присъстващи.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Възнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в РусеВъзнесение Господне в Русе
« предишна новинаследваща новина »