ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

"Кауфланд" в гр. Видин

03 февруари 2010 15:37, Видинска митрополия
"Кауфланд" в гр. Видин

На 3 февруари в гр. Видин отвори врати новопостроеният 29-и магазин от веригата хипермаркети „Кауфланд” в страната.

С благословението на Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан водоосвещението и благословението за Божия помощ и подкрепа извърши Величкият епископ Сионий и духовници от Видинска митрополия.

На тържеството по откриването присъстваха представители на държавната и общинска власт, както и много гости и граждани, дошли да уважат и споделят радостта от новата придобивка.

Това е придобивка, която ще отвори нови врати за развитието на северозападния район и ще обогати местното население, като гарантира, както всички се надяваме, едно по-добро и спокойно бъдеще.

Поздрав от името на кмета на гр. Видин, г-н Румен Видов, поднесе заместник-кметът на града г-н Борислав Ванков.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Димитър Колев

 

 

Снимки

"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин"Кауфланд" в гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »