ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Отчетно събрание на СОСЗР гр. Видин

03 февруари 2010 19:17, Видинска митрополия
Отчетно събрание на СОСЗР гр. Видин

На 3 февруари в сградата на Военния клуб на гр. Видин се състоя отчетното събрание на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва към община Видин.

По този повод към Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Дометиан бе отправена покана епархийската Църква да уважи събитието. С благословението на архиерея, в срещата взе участие Негово Високопреподобие архимандрит Поликарп, председател на катедралния храм „Св. вмчк Димитър Солунски”, гр. Видин.

След отчетното събрание, което бе представено от г-н Александър Русев, председател на СОСЗР – Видин, поздрав и приветствие към членовете и гостите на съюза от името на епархийския архиерей и от свое име поднесе архимандрит Поликарп.

В своето приветствие той подчерта значението от съществуването на тази организация, която в последните няколко години се стреми да „възкръсне”, както и други подобни организации, и да даде своя принос за правилното, родолюбиво и пълноценно съществуване на Видин и гражданите му.

Архимандрит Поликарп отправи пожелание в своята дейност членовете на този съюз да бъдат изпълнени и ръководени от вярата в Бога, както насърчават нашите бойни знамена с извезани върху тях слова „С нами Бог”; както и да всяват сред населението, а особено сред младежта, сериозност, респект и уважение към род и вяра.

Приветствие поднесе и областният председател на съюза подполковник Илия Илиев, който изрази задоволство от развитието на съюза и пожела всички поставени задачи през новата година да бъдат изпълнени.

След срещата на членовете на съюза бяха раздадени новите членски карти.

Текст: архимандрит Поликарп
Снимки: Димитър Колев

 

 

Снимки

Отчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. ВидинОтчетно събрание на СОСЗР гр. Видин
« предишна новинаследваща новина »