ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Архиерейско богослужение на Св. Дух в с. Белица

01 юни 2015 20:14, Русенска митрополия
Архиерейско богослужение на Св. Дух в с. Белица

На 1 юни 2015 г., Св. Дух, Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум отслужи св. Литургия в храм "Св. Дух" в с. Белица, Тутраканска духовна околия. Заедно с архиерея в св. Литургия взеха участие ст. ик. Илия Тонков - архиерейски наместник на Тутраканска духовна околия, прот. Михаил Михайлов - енорийски свещеник на с. Шуменци, свещ. Йодан Йорданов - председател на църковното настоятелство при храм "Св. Дух" - с. Белица, и дяконите Валери Василев и Станимир Велчев.

Още от самото начало на богослужението храмът бе изпълнен с множество вярващи, които бяха дошли и от съседните села, за да уважат своя епархийски архиерей. Празничната св. Литургия завърши с тържествено многолетие, произнесено от двамата дякони.

След богослужението владиката извърши водосвет за здраве и поръси множеството богомолци за благословение.

Снимки: дякон Венелин Попов

 

 

Снимки

Архиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. БелицаАрхиерейско богослужение на Св. Дух в с. Белица
« предишна новинаследваща новина »