ГАЛЕРИЯ ИКОНИ

Икона
 

Малчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на детето

02 юни 2015 12:47, Русенска митрополия
Малчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на детето

По случай 1 юни – Международния ден на детето, по покана на Негово Високопреосвещенство Русенски митрополит Наум в Русенската света митрополия гостуваха деца от ЦДГ „Радост“, придружени от своите учители и родители. Децата показаха своите умения и талант, като изнесоха кратка програма, включваща стихотворения, песни и танци.

Негово Високопреосвещенство поздрави малките християнчета за празника и ги зарадва с подаръци, а наред с това ги похвали за старанието, което са положили при подготовката си по повод посещението им. Митрополит Наум пожела на възпитаниците на ЦДГ „Радост” да растат здрави, умни и добродетелни за радост на своите родители и следвайки мечтите си, да развиват вложените им от Господа таланти, за да пораснат като достойни българи. Госпожа Йорданка Тодорова – директор на ЦДГ „Радост“, благодари на архиерея за проявеното архипастирско внимание към най-малките му епархиоти в деня на техния празник и за принципно грижовното му отношение към християните от Русенска епархия.

Снимки: Милен Бакалов

 

 

Снимки

Малчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на дететоМалчугани от гр. Русе гостуваха на митрополит Наум в Деня на детето
« предишна новинаследваща новина »